APA KATA MEREKA

MUIZ NAJHAN
Testimoni Anak Muda Yang Berjaya!

Assalamualaikum.
Nama saya MUIZ NAJHAN berasal dari Segamat Johor. Dahulunya saya seorang yang ‘work-a-holic’ iaitu suka bekerja. Dalam masa sehari saya buat 3 jenis pekerjaan. Agak-agak okay tak? haha. Pagi petang, siang malam saya bekerja untuk dapatkan duit. Gaji memang besar. 4-5k slamber je, Tapi apa yang saya tak rasa puas adalah LIFESTYLE. Semasa bekerja tu saya tinggal bersama keluarga. Kadang nak tengok muka ayah saya Seminggu sekali pon PAYAH! (yelaa..siang malam di’kerja’kan..ish3!)
So saya buat keputusan untuk buat bisnes. Tapi tu 1 hal plak. Sebab tak tahu nak buat bisnes apa. Dipendekkan cerita, saya terbaca dalam surat khabar yang dalamnya ada ‘flyers’. Terus terang saya cakap, hampir 11x saya baca MASIH tak faham. Saya buat keputusan untuk hubungi tuan punya kertas dan terus jumpa beliau.
Sejam setengah juga beliau terangkan. Tapi yang paling bestnya 1 haram ape pon tak faham..hahaha. Tanpa banyak soal saya buat keputusan untuk join. Sebab mentor saya ada beritahu kalau nak buat bisnes, kita tak boleh nak faham-faham. Kita kena buat dulu baru faham. FAHAM KE FAHAM??huhuhu
Alhamdulillah, pencapaian yang saya dapat sememangnya diluar jangkaan. Join tanpa banyak soal, Income yang dapat pun tanpa banyak soal. Gaji yang dahulunya saya dapat dalam sebulan, saya boleh dapatkan dalam tempoh seminggu jer. Kadang-kadang dalam sehari je saya boleh dapat. Saya pon tak sangka Usia seawal 20`an saya dah miliki BMW 5SERIES, Terpaksa dapat Superbike 1000 Kuasa Kuda, dapat Menunaikan Umrah, Terrbeli rumah berharga RM500k dan Banyak lagi pencapaian.
Saya bersyukur sangat kerana dipertemukan peluang hebat dan mentor yang hebat-hebat. Tetapi apa yang saya mahu ringkaskan adalah, jika kita mahu cari bisnes, sebenarnya SILAP BESAR! Sebab apa? andai kata jika kita ada 1juta sekalipun, nak buka bisnes, insyaallah esok lusa dah bungkus. Sebabnya? kita tidak ada ILMU, SKILL, TEKNIK dan yang paling penting adalah MENTOR/DRIVER siapa yang nak ajar kita macam mana nak buat bisnes sebenarnya. Saya amat bersyukur kerana bermulanya saya dalam perniagaan ni, mentor saya TIDAK PERNAH tinggalkan saya dan saya tidak pernah lari daripada beliau. Itu adalah perkara yang paling saya hargai dalam bisnes ini. In Sya Allah dengan berkat doa dan tunjuk ajar guru dan mak ayah saya, dalam masa terdekat ini saya akan keluar next toys GTR R35!
Muda-muda baru sedap pakai macam tu beb!

Ingat!
KITA ADALAH APA YANG KITA FIKIRKAN!
Berhenti merungut dan salahkan orang lain. Jika kita susah, takda orang lain yang pedulikkan kita. So, buat pekak je apa orang lain nak cakap pasal kita. Fokus apa yang kita nak. Insyaallah saya akan Guide jika anda betul-betul serius nak ubah hidup dan kita rempit sama-sama buat duit!
Belum terlambat lagi nak berubah! Jom sama2 dalam komuniti
ProjectCEO Road to FINANCIAL FREEDOM!!!!
@peace!


Dahulu seorang technician di MAB. 8 tahun kerja asik kumpul hutang jer. Tapi sekarang 360% kehidupan berubah. Dahulu pergi kerja naik moto, berhenti kerja terus pakai BMW. WOWLAWEYHH Jangan lepaskan peluang untuk sertai bersama2 komuniti hebat ni. JOINT NOW!!!

~RAZZIE ASWAD, BANTING~


Saya memulakan dalam keadaan Zero yang ada hanya semangat dan sedikit simpanan. Project CEO telah menukarkan Persepsi saya sebenarnya Mudah je nak Berjaya dengan Syarat. Follow Sistem dan Follow Mentor. Saya sendiri pun TAK SANGKA dengan Pencapaian saya sekarang..syukur. Saya boleh buat, takkan anda tak boleh??
~INTAN DIANA, TEMERLOH~


Sebagai Usahawan yang sudah berniaga lebih 15 tahun sudah tentu mahukan keuntungan tambahan yang besar dan mengembangkan lagi cabang perniagaan. Saya lihat Projek ini sangat unik dan inovasi. Saya hampir tak perlu membuat apa-apa. Sekarang biar duit yang bekerja untuk saya! Terus Whatsapp admin.

~HAJARUL ASWAD, SELANGOR~


Saya merupakan bekas pelumba Cup Prix yang sentiasa mempunyai jiwa kelajuan. Syukur dengan Project CEO saya berpeluang untuk merempit keluar dari hidup yang susah dengan pantas! Kos hidup naik tak tunggu pendapatan kita naik. Lambat kena tinggal!

~CIKGU SHAARI, MELAKA~


Habis zaman persekolahan saya mencari peluang untuk menambah pendapatan tanpa perlu bekerja. Tanpa disangka-sangka dalam usia yang masih muda saya telah pun bergelar Usahawan Berjaya melalui Projek ini! Alhamdulillah..Jom bersara awal & muda!

~AMY, PAHANG~


Sebagai seorang pesara tentera, matlamat saya adalah untuk meningkatkan pencen yang diperolehi setiap bulan. Ini kerana wang pencen sahaja takkan menjamin hidup saya & keluarga. Syukur melalui Projek CEO pendapatan saya mengatasi pencen saya sebanyak 5 kali ganda!

~SURAIDI, MELAKA~


Saya seorang fresh graduate dalam bidang perubatan. Keinginan saya ialah untuk mengelilingi dunia bersama keluarga tercinta. Saya jumpa peluang ini dari seorang rakan facebook. Mula-mula memang langsung Tak Percaya. Tapi saya join akhirnya sebab TERBAKAR tengok rakan saya hari-hari BUAT DUIT. Saya bermula dari ZERO FOLLOW MENTOR dan SISTEM. Alhamdulillah harini saya seorang PESARA MUDA yang Tak sempat BEKERJA. TAKKAN NAK TENGOK JER??
~ZATY MOHAMED, BANTING~


Impian ialah cita-cita yang ditulis, angan-angan pula hanya bermain di fikiran!

Alhamdulillah. Berkat doa ibu bapa, isteri, keluarga, bantuan dari Sifu, mentor2 & rakan-rakan juga dengan izin Allah melalui Projek CEO impian abam untuk miliki BMW dalam 3 bulan dah tercapai! Syukurrr!

DULU…..
Abam dulu kerja makan gaji sebagai arkitek beberapa tahun. Letih, kerja pagi balik petang, cukup bulan gaji habis bayar hutang jer. Stress beb!

BUAT BISNES…..
Bila gaji tak cukup abam cuba buat dropship & jual produk..Dari situ abam kumpul modal & buat bisnes sendiri pulak iaitu frozen food. Cabaran buat bisnes sendiri ni Tuhan je tau!

TERFIKIR…..
Bila buat bisnes konvensional ni memang tak boleh nak harap dapat untung cepat. Dari situ abam mula terfikir ada ke bisnes yang boleh buat untung cepat & banyak selain Skim-skim haromm?

PINTU REZEKI…..
Nak dijadikan cerita, Allah pertemukan abam dengan Projek CEO ni. Yang pelik abam terus jer join walau tak berapa paham. Sebab abam nampak projek ni lain macam!

ALLAH MAHA MENGETAHUI…..
Tapi Allah Maha Kaya & Maha Mengetahui apa yang terbaik untuk abam. Abam dibantu non stop oleh Sifu, mentor2 & rakan2 yang lain dari A to Z sepanjang buat projek ni. Terharu beb!

PLATFORM THORBAEKKK!
Sekarang satu persatu impian abam jadi kenyataan. Dapat pencen awal & dapat pakai kereta impian. Tapi tak syok la kalau abam sorang je dapat. Lagi syok ramai2 dapat. Betul tak?

Yang mencari peluang untuk baiki keadaan hidup & kewangan pastikan korang pilih Projek CEO sebab Projek CEO ni memang thorbaek & masih ramai lagi yang tak tahu potensinya!

Nak abam bantu buat projek ni sama-sama sampai berjaya? HUBUNGI ADMIN

Insyaallah kita buat sama-sama sampai berjaya di dunia mahupun akhirat. Amin.

~Tuan Nazmi, Temerloh~